У прокуратурі добилися звільнення чиновників, які не вказали у декларації авто та квартиру

16 августа 2018 г., 11:59:39   881   0

За реагування Городоцької місцевої прокуратури двох посадовців Волочиської райдержадміністрації, які порушили вимоги антикорупційного законодавства, звільнено із займаних посад, – повідомили у прес-службі прокуратури Хмельницької області.

Фото - ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Встановлено, що начальник одного із управлінь Волочиської райдержадміністрації несвоєчасно повідомив про суттєві зміни у майновому стані у зв’язку із придбанням автомобіля.

Працівниця іншого управління цієї ж районної державної адміністрації після отримання у подарунок квартири також у 10-денний строк, всупереч Закону «Про запобігання корупції», не внесла відповідного повідомлення до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування.

 За результатами розгляду протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, на згаданих чиновників накладено стягнення у виді 1,7 тис. гривень штрафу.

 Окрім того, як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Юрій Туз, за результатами розгляду подань місцевої прокуратури, цих посадовців за порушення антикорупційного законодавства звільнено із займаних посад.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте