Керівника Держпраці підозрюють у вимаганні мільйона

18 августа 2018 г., 09:33:32   1566   0

Високопосадовця Головного управління Держслужби з питань праці у Донецькій області викрито на вимаганні мільйона гривень хабаря, – стало відомо з повідомлення прес-центру СБУ.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

За версією представників Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ та Генеральної прокуратури України, посадовець вимагав від керівника приватного підприємства мільйон гривень і за це обіцяв зменшити суму нарахованого штрафу та в подальшому не проводити інспекційних відвідувань підприємства. Гроші потрібно було перерахувати на банківські реквізити.

Оперативники спецслужби затримали посадовця у Краматорську після одержання першої частини неправомірної вигоди в розмірі 500 тисяч гривень.

Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) триває досудове розслідування.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте