Нацагентство отримало «на збереження» мільйони та тисячі сумнівних гривень, євро та доларів

20 августа 2018 г., 10:37:12   1668   0

Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) передані в управління грошові кошти в іноземній валюті у сумі 1 154 550 євро, 205 900 доларів США та  2 083 300 гривень. Передача грошей здійснена на підставі ухвали слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва, – йдеться на сайті АРМА.

Фото ілюстраційне, взяте з відкритих джерел

Виконуючи ухвалу суду, деталізують в АРМА, валютні кошти були розміщені на депозитному рахунку Нацагентства в державному «Укргазбанку».

Стосовно коштів у вітчизняній валюті – 2 083 300 гривень, – наразі ведеться робота щодо їх зарахування на поточний рахунок Національного агентства та подальшим розміщенням на депозит.

В АРМА нагадують, спеціальний закон передбачає, що управління грошовими коштами у готівковій та безготівковій формах у будь-якій валюті, а також банківськими металами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, здійснюється Національним агентством шляхом їх розміщення на депозитних рахунках агентства у державних банках.

У разі скасування арешту на грошові кошти судом та надходження до Національного агентства належним чином засвідченої копії відповідного судового рішення, управління коштами припиняється, а кошти та нараховані на них відсотки повертаються власнику на вказаний ним рахунок.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте