Прокуратура у суді розірвала договір на мільйон Інституту сільського господарства

23 августа 2018 г., 11:48:37   1667   0

За позовом прокуратури Рівненщини визнано недійсною процедуру закупівлі товарів на суму майже 1 мільйон 200 тисяч гривень для Інституту сільського господарства, – інформують у прес-службі прокуратури Рівненської області.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Прокуратура виграла відповідний позов у Господарському суді Рівненської області  – там визнали недійсними результатів торгів та договору про державну закупівлю товарів на суму майже 1 мільйон 200 тисяч гривень.

Як кажуть у прокуратурі, підставою для їх втручання стали установлені факти порушень вимог бюджетного законодавства та Закону України «Про публічні закупівлі» під час процедури закупівлі азотних добрив для Інституту.

Зокрема, переможцем торгів визнано учасника, який протягом останніх трьох років порушив законодавство про захист економічної конкуренції у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, у зв’язку з чим його пропозиція повинна була бути відхиленою. Крім того, тендерна пропозиція цього учасника не відповідала всім критеріям та умовам відкритих торгів.

Однак, незважаючи на зазначені порушення та всупереч вимогам законодавства, сторони все ж уклали договір про закупівлю та додаткову угоду до нього. Яку в підсумку і скасував суд.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте