Голову Гостомеля підозрюють у збитках на 700 тисяч гривень

27 августа 2018 г., 07:32:16   883   0

Голові Гостомельської селищної ради Юрію Прилипку повідомлено підозру у розтраті 700 тисяч бюджетних гривень із грошей, які були виділені на ремонт доріг, – дізнався «Ні корупції!» із повідомлення на сайті Генпрокуратури.  

Селищний голова Гостомеля Юрій Прилипко. Фото з сайту Гостомельської селищної ради

Як розповідають у Київській прокуратурі, у ході слідства встановлено, що упродовж липня-грудня 2017 року голова Гостомельської селищної ради, достеменно усвідомлюючи про неповне та неякісне виконання будівельних робіт, підписав та завірив печаткою акти їх приймання.

На підставі зібраних доказів 22 серпня здійснено повідомлення про підозру голові Гостомельської селищної ради у вчиненні злочинів, передбачених частиною 5 статті 191 та частиною 2 статті 366 КК України, а саме – у розтраті бюджетних коштів в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та у внесенні службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей.

Розмір матеріальної шкоди місцевому бюджету в особі Гостомельської селищної ради, кажуть у прокуратурі, документально підтверджено на суму понад 700 тис грн.

Наразі вирішується питання про обрання до підозрюваного запобіжного заходу та застосування заходів забезпечення кримінального провадження з метою відшкодування завданих державі збитків. Досудове розслідування триває.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте