Колектор на стадіоні «Олімпійський» відремонтують за 461 тисячу гривень

27 августа 2018 г., 09:58:06   1423   0

Комунальне підприємство «Київжитлоспецексплуатація» оголосило тендер на 474 тисячі гривень на капремонт покрівлі та спеціалізовані роботи у комунікаційному колекторі Національного спорткомплексу «Олімпійський», – довідався «Ні корупції!» з даних ресурсу «ProZorro». На участь у торгах зголосився лише один учасник, який і переміг із своєю дешевшою пропозицією – 461 384 гривні. Участь з одним учасником стала можливою, оскільки мова йде про так звану допорогову закупівлю, тобто сума не перевищує півмільйона гривень.

НСК Олімпійський. Фото ілюстраційне, взяте з відкритих джерел

Роботи фірма-переможець – ТОВ «МЕГАЛАЙН-ФУНДАМЕНТ», – повинна завершити до 31 серпня. Оголошення про перемогу було оприлюднено 20 червня.

Згідно з даних аналітичної платформи YouControl, це вже друга закупівля цього року, яку в КП «Київжитлоспецексплуатація» виграло «МЕГАЛАЙН-ФУНДАМЕНТ». За перший лот – капремонт двох приміщень у Шевченківському районі столиці, – КП повинне заплатити ТОВ 638 тисяч гривень із коштів громади. Більше виграних держзамовлень у «МЕГАЛАЙН-ФУНДАМЕНТ» станом на кінець липня не було.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте