На Закарпатті не знайшлося охочих відремонтувати дорогу за 36 мільйонів

27 августа 2018 г., 14:18:41   1449   0

У комунального підприємства Закарпатської обласної ради «Будкомлектторг» провалилися торги на капітальний ремонт дороги між селами Кострино та Люта, – стало відомо із даних системи «ProZorro». За лот замовник готовий був заплатити більше 36 мільйонів гривень.

Фото ілюстраційне, взяте з відкритих джерел

Торги довелося відмінити через те, що на аукціон зголосився лише один учасник, при цьому, згідно з правилами «ProZorro», потрібно принаймні два.

Учасник, що був готовий відремонтувати дорогу за 35 мільйонів 250 тисяч, – ТОВ «Мішем». Ця фірма з Києва, можна дізнатися із даних аналітичної системи YouControl, доволі часто виграє тендери щодо капітального ремонту доріг. Цього року станом на кінець липня вона отримала держзамовлень на майже 50 мільйонів гривень.

Фірма «Мішем», відомо із ухвали Бориспільського міськрайонного суду Київської області від 20 червня, фігурує у кримінальному проваджені. За версією прокурора Бориспільської місцевої прокуратури, «службові особи Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області протягом 2017 року увійшов в злочинну змову зі службовими особами ТОВ «ІБК «Еліт Строй» та ТОВ «Мішем» з метою розкрадання бюджетних коштів шляхом внесення недостовірних відомостей в офіційні документи - акти виконаних робіт КБ2В щодо об’ємів виконаних робіт, використаних матеріалів та будівельної техніки під час виконання договорів на проведення капітальних та поточних ремонтів дорожнього покриття». Розслідування у цій справі триває.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте