Голова РДА вимагав майже 33 тисячі доларів за землю

28 августа 2018 г., 07:23:11   1196   0

Голову Полонської районної державної адміністрації Хмельницької області викрито в одержанні неправомірної вигоди у 15 тисяч 700 доларів США, – йдеться у повідомленні на сайті Генпрокуратури. Як відомо з даних сайту vsim.ua, цю посаду займає Віктор Солодкий.

З місця події. Фото з сайту Генпрокуратури України

Як інформують у Генпрокуратурі, посадовець вимагав від представника одного з фермерських господарств гроші у розмірі 32 900 доларів США за винесення розпорядження про затвердження технічної документації земельних ділянок загальною площею 94 га для ведення сільського господарства терміном на 10 років.

Минулого тижня, 21 серпня, під час одержання чергової частини неправомірної вигоди в сумі 15 700 доларів США голову РДА затримано.

Чиновнику готують підозру за частиною 4 статті 368 КК України – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Досудове розслідування у цій справі проводилося представниками прокуратури спільно зі співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області та працівниками Національної поліції України.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте