Підозрюваний у спробі дати хабар судді у залі суду відмовився визнати вину

28 августа 2018 г., 08:37:52   1406   0

Суд повернув Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі обвинувальний акт щодо Валерія Мелкумяна, звинуваченого у пропозиції неправомірної вигоди за вплив на голову Дружківського міського суду Донецької області Геннадія Молібогу.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на ухвалу Краматорського міського суду Донецької області від 17 серпня.

Прокурор повідомив суд, що 18 травня 2018 року з обвинуваченим було підписано угоду про визнання винуватості.

Але сам обвинувачений в суді заявив, що відмовляється від угоди про визнання винуватості, оскільки не згоден з її текстом, та не визнає своєї провини в повному обсязі.

Після цього прокурор заявив клопотання про повернення обвинувального акту та угоди про визнання винуватості для проведення досудового слідства.

«Судовий репортер» нагадує, що 6 серпня до суду було скеровано обвинувальний акт і щодо самого судді Геннадія Молібоги, звинуваченого в отриманні хабаря.

У листопаді 2017-го на Валерія Мелкумяна було складено адмінпротокол за водіння в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік розповів знайомому, що через суд його можуть позбавити водійських прав. У подальшому знайомий звернувся до прокурора Дружківського відділу Краматорської прокуратури. Прокурор, виконуючи роль посередника, з’ясував, що суддя хоче 5 тисяч гривень. Аналогічна ситуація склалася щодо іншого водія. За матеріалами справи, 11 грудня суддя отримав через прокурора 10 тисяч гривень.

У лютому 2018-го суд оштрафував Валерія Мелкумяна і позбавив водійських прав на один рік. Але в квітні апеляційний суд це рішення скасував, з’ясувавши, шо чоловік не знав про судове засідання і участі у ньому не брав. Водночас у зв’язку із закінченням строку притягнення особи до адмінвідповідальності справу було закрито. Іншого водія суд водійських прав позбавив.

Суддя Молібога очолює Дружківський міський суд з 2002 року.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте