У «Київпастрансі» вибрали пропозицію на ремонт будівлі, яка дорожча на 2 мільйони

28 августа 2018 г., 11:18:26   1163   0

Тендер на капітальний ремонт в автобусному парку Києва №5 виграв учасник, який запропонував за цю послугу найвищу ціну – 18 мільйонів 556 тисяч гривень, – стало відомо «Ні корупції!» із даних ресурсу «ProZorro». Дешевші пропозиції замовник – КП «Київпастранс» – відхилив.

Фото ілюстраційне, взяте з відкритих джерел

Як йдеться в оголошенні, у «Київпастрансі», що належить Київській міській раді, шукали підрядника на капітальний ремонт будівлі в автобусному парку №5, який розташований на вул.Туполєва, 21. Ремонт треба провести до 24 грудня. Оголошена стартова ціна із грошей платників податків – 18 мільйонів 625 тисяч.

На участь в аукціоні зголосилося троє учасників, з яких найдешевше взятися за ремонт запропонувало ТОВ «Експерт-Інбуд» – 16 мільйонів 490 тисяч. Цю пропозицію замовник відхилив через те, що деякі документи не відповідають вимогам, зокрема виникли претензії до довідки з інформацією про посадових осіб учасника аукціону, виникли претензії й до оформлення статуту ТОВ.

Далі переможцем було визнано ТОВ «Ремонтно-будівельна компанія «Термібуд», де запропонували ремонтувати за 16 з половиною мільйонів. Однак згодом у «Київпастрансі» відхилили і цю пропозицію через претензії до документації – нібито не було довідки про відсутність компанії у так званому «реєстрі корупціонерів» (офіційно – Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення); не надано довідки про відсутність судимості у людини, яка подававала тендерну документацію.

Відтак переможцем визнано третього учасника із дорожчою на 2 мільйони гривень ціною. ТОВ «Євроінтеграл Буд» виконає роботи за 18 мільйонів 556 тисяч 800 гривень.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте