Керівниця сільради спробувала «підкупити» депутата за 50 тисяч гривень

28 августа 2018 г., 09:58:47   1565   0

Обвинувальний акт затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті щодо голови сільської ради, яка нібито за 50 тисяч гривень хабаря намагалась «домовитись» із депутатом. Такі дії керівниці сільської ради трактуються як кримінальне правопорушення, передбачене частиною 3 статті 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України, – стало відомо «Ні корупції!» із сайту Генпрокуратури.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Установлено, що між однією з сільських рад Бориспільського району та приватним підприємством було укладено договір щодо ремонту покриття автостоянки. Втім, з’ясовано, що підприємство побудувало нову автостоянку без відповідних дозвільних документів.

З приводу незаконного будівництва автостоянки депутат цієї ж сільської ради неодноразово звертався із депутатськими зверненнями до відповідних контролюючих органів.

Після чого, до депутата неодноразово звертались директор будівельного підприємства та сільська голова з проханням відкликати його звернення.

Таким чином, за версією слідства, сільська голова намагалась підкупити депутата за припинення перевірок щодо незаконного використання бюджетних коштів під час будівництва.

Під час передачі неправомірної вигоди у сумі 50 тисяч гривень прокуратурою Київської області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в Київській області та слідчого управління ГУНП в Київській області голову сільської ради затримано.

У прокуратурі зазначають, що обвинуваченій загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Втім це – у разі доведення вини обвинуваченої у суді.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте