Спеціаліст фітосанітарної безпеки підозрюється у хабарі на 6 тисяч гривень

28 августа 2018 г., 15:47:27   926   0

Провідного спеціаліста відділу управління фітосанітарної безпеки Головного Управління Держпродспоживслужби в Донецькій області затримано на хабарі у 6 тисяч гривень, – інформує відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

З місця події. Фото з сайту Генпрокуратури

За версією військової прокуратури Маріупольського гарнізону та Управління захисту економіки в Донецькій області, посадовець, діючи умисно, використовуючи своє службове становище, вимагав від громадянина гроші за оформлення та видачу документів для ведення фермерського господарства.

Одразу після одержання неправомірної вигоди в розмірі 6 тис грн спеціаліста затримано.

Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Правоохоронці кажуть, що клопотатимуть суд прихначити затриманому на час слідства запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснює слідче управління ГУНП в Донецькій області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Маріупольського гарнізону.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте