В Одесі фірма відмовилася ремонтувати будівлю на 10 мільйонів дешевше від конкурента

29 августа 2018 г., 12:50:23   1394   0

В Одесі будівлю на вулиці Мечникова, 102 за 11 мільйонів 679 тисяч відремонтує ТОВ «Магма Груп КР», – стало відомо із даних майданчику закупівель «ProZorro». Роботи повинні бути виконанні до 31 серпня наступного року.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Початкову стартову ціну замовник – Управління капітального будівництва Одеської міської ради, – встановив на рівні 13 мільйонів 371 тисячі. На участь в аукціоні зголосилося троє учасників.

Один із них – ТОВ «Компанія Екстер’єр-дизайн», – запропонував для цієї закупівлі рекордно низьку ціну – мільйон 330 тисяч. І коли був визнаний системою «ProZorro» переможцем, відомо з протоколу закупівлі, сам відмовився підписувати договір на роботи.

Відтак переможцем оголошено наступну цінову пропозицію від ТОВ «Магма Груп КР». Ця фірма, відомо з даних аналітичної системи YouControl, нині в активі має лише згаданий тендер.

Минулого року фірма на держзакупівлях освоїла 177 з лишком мільйонів гривень. Ці гроші за єдиний лот – будівництво школи, – товариству також перерахувало Управління капітального будівництва Одеської міської ради.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте