Прокурора затримано із хабарем у 5 тисяч доларів від фермера

30 августа 2018 г., 09:25:09   1022   0

Прокурор Якимівського відділу Мелітопольської місцевої прокуратури (Запорізька обл.) вимагав 5 тисяч доларів США від фермера, – йдеться у повідомлення сайту Націоналньої поліції. За ці гроші прокурор начебто обіцяв фермеру не притягувати його до кримінальної відповідальності.

З місця події. Фото з сайту Національної поліції

За даним фактом Генеральна інспекція Генеральної прокуратури України розпочала кримінальне провадження. Також було встановлено, що фігурант-правоохоронець залучив до справи з отриманням грошей посередника.

Цього тижня, 28 серпня, у місті Мелітополь оперативники Управління захисту економіки в Запорізькій області спільно з Департаментом захисту економіки Нацполіції, слідчі Головного слідчого управління Нацполіції за процесуального керівництва Генеральної інспекції Генпрокуратури затримали прокурора під час одержання другої частини від визначеної суми хабаря. Правоохоронці вилучили предмет злочину – 2,5 тисяч доларів США.

На даний час проводяться процесуальні дії. Прокурор та посередник затримані у порядку статті 208 КПК України. Кримінальне провадження відкрито за частиною 3 статті 368 КК України – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте