У Дніпровському районі не змогли купити парти на 2 з половиною мільйони

31 августа 2018 г., 05:35:19   1404   0

В управлінні освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації провалилися торги на закупівлю сучасних одномісних парт та стільчиків до них, – дізнався «Ні корупції!» із сайту «ProZorro». За 1 270 комплектів парт замовник був готовий віддати 2 мільйони 540 тисяч бюджетних гривень.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

На участь у торгах зголосився лише один учасник – ТОВ «Компанія «Гамаюн», яка запропонувала комплекти парт за 2 мільйони 432 тисячі, що на більш ніж 100 тисяч дешевше від стартової ціни. Втім, оскільки другого учасника не було, торги довелося відмінити.

Цього року, відомо із даних аналітичної системи YouControl, «Команія «Гамаюн» поставила меблів для різних навчальних на виконання держзамовлень на загальну суму 19 мільйонів 687 тисяч гривень.

З ухвали Козелецького районного суду Чернігівської області відомо, що ТОВ «Компанія «Гамаюн» фігурує у кримінальному провадженні – поліція перевіряє, чи нема порушень закону у факті постачання військовій частині А3435 дитячих стільців, дитячих ліжок, столів для садка, за які з ТОВ було укладено договір на 100 000 гривень.

А  Запорізький державний медичний університет відсудив від фірми майже 6 тисяч гривень, – відомо з ухвали Київського апеляційного господарського суду.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте