Реконструювати київський парк «Кіото» за 46 мільйонів бажаючі знайшлися лише з другої спроби

01 сентября 2018 г., 14:55:50   965   0

У комунального підприємства «Київський центр розвитку міського середовища» у червні провалився тендер на реконструкцію 3-ї черги парку «Кіото», що знаходиться у Деснянському районі столиці. За ці роботи замовник готовий був заплатити 49 з лишком мільйонів гривень, – дізнався «Ні корупції!» із сайту «ProZorro».

Фото ілюстраційне, взяте з відкритих джерел

На тендер, що був оголошений на початку літа, не зголосилося жодного учасника. Відтак 21 червня торги були відмінені. Втім того ж дня замовник оголосив новий тендер, але сума була зменшена – до 46 мільйонів 762 тисяч.

На цей тендер зголосилося уже двоє учасників – ТОВ «БК КУБ» та ТОВ «Буд Фаворит Строй», яке, в підсумку, і виграло із пропозицією у 46 мільйонів 746 тисяч. 3 серпня із переможцем був укладений договір на роботи.

Цього року ця фірма, можна дізнатися з інформації системи YouControl, виграла ще три тендери – усі від одного замовника. Ним стало інше комунальне підприємство столиці – Київське комунальне об’єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «Київзеленбуд».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте