Керівника підрозділу «Київпастрансу» судитимуть за хабар у 165 тисяч гривень

03 сентября 2018 г., 07:13:20   1463   0

Київська місцева прокуратура № 2 спрямувала до суду обвинувальний акт відносно начальника одного зі структурних підрозділів комунального підприємства «Київпастранс», який, на думку правоохоронців, вимагав та отримав від представника приватного підприємства неправомірну вигоду в сумі 165 тис грн, – повідомляють у Генеральній прокуратурі України.

Фото ілюстраційне, взяте з відкритих джерел

Як з’ясувало слідство, ці гроші посадовець транспортного муніципального підприємства киян вимагав від представників приватної фірми за неперешкоджання у вивезенні майна, яке зберігалося в орендованих приміщеннях КП «Київпастранс», а також за погашення особистих боргових зобов’язань вказаного посадовця перед цієї ж фірмою.

Для здійснення своїх намірів чиновник залучив знайомого адвоката, який виступив посередником між ним та підприємцями.

Посадовця КП та його спільника-адвоката викрили безпосередньо після перерахування грошових коштів.

Дії чиновника кваліфіковано за частиною 3 статті 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою), посередника-адвоката – за частиною 5 статті 27 та частиною 3 статті 368 (пособництво одержанню службовою особою неправомірної вигоди) КК України.

Обвинувальний акт відносно згаданих осіб скеровано до суду для розгляду по суті. Саме у суді тепер мають вирішити, чи винні підозрювані і, якщо так, яку відповідальність за скоєне їм призначити.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте