Представника внутрішньої безпеки поліції підозрюють у хабарництві на 3 тисячі доларів

03 сентября 2018 г., 08:07:28   983   0

Тимчасовий виконуючий обов’язків Волинського управління внутрішньої безпеки Нацполіції  підозрюється у вимаганні хабаря в оперуповноваженого з райцентру за непритягнення до адміністративної відповідальності, – повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на ухвалу Печерського суду Києва.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

За матеріалами справи, т.в.о. Волинського управління внутрішньої безпеки Нацполіції знав, що оперуповноважений Старовижівського відділення поліції займається також іншою діяльністю, не пов’язаною з виконанням службових обов’язків, за що підлягає притягненню до адміністративної відповідальності.

22 червня оперуповноваженого викликали до управління внутрішньої безпеки і відібрали пояснення, при цьому без жодних матеріалів перевірок, які знаходяться в провадженні.

У той же день посередник мав повідомити оперуповноваженому, що є можливість вплинути на т.в.о. начальника Волинського УВБ і той знищить усі документи пов’язані із протиправною діяльністю при обов’язковій умові сплаті 3 тисяч доларів.

Але посередник зрозумів, що може стати співучасником злочину, звернувся у правоохоронні органи і в подальшому діяв під їх контролем.

11 липня посередник передав  т.в.о. начальника Волинського УВБ 3 тисячі доларів. Останній начебто на місці відрахував 500 доларів і залишив посереднику за виконану роботу. Після цього відбулося затримання.

За рішенням суду, керівник облуправління внутрішньої безпеки перебуває під цілодобовим домашнім арештом. За частиною 3 статті 368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте