Директора столичної ДЮСШ підозрюють у розкраданні 9 мільйонів, виділених на ремонт полів

03 сентября 2018 г., 15:07:13   999   0

У Київській місцевій прокуратурі №2 директору дитячо-юнацької спортивної школи та підряднику повідомлено про підозру за фактами розтрати та привласнення бюджетних коштів, а також службового підроблення, – розповідає прес-служба прокуратури Києва на сторінці відомства у мережі «Фейсбук».

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Досудовим розслідуванням установлено, що упродовж грудня 2017 року директором однієї з дитячих спортивних шкіл, розташованих у Дарницькому районі столиці, були підписані акти приймання виконаних робіт з проведення капітального ремонту футбольних полів.

Вказані роботи були повністю оплачені зі столичного бюджету. Однак, як з’ясувалось, підрядник не виконав навіть половину обсягу робіт. Розмір збитків, нанесених столичному бюджету, складає понад 9 млн. гривень.

На підставі зібраних доказів директору ДЮСШ та директору підрядної організації оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 5 статті 191, частиною 2 статті 366 КК України, а саме – у розтраті та привласненні бюджетних коштів в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовими особами своїм службовим становищем та службовому підробленні.

До суду скеровані клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою та накладення арешту на майно підозрюваних з метою відшкодування завданих збитків.

В межах слідства встановлюється причетність інших осіб до вчинення вказаних кримінальних правопорушень.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте