Справу чиновниці Олешківської міської ради передано до суду

05 сентября 2018 г., 09:19:56   1143   0

У Цюрупинському відділі Новокаховської місцевої прокуратури до Цюрупинського районного суду направили обвинувальний акт відносно посадової особи виконавчого комітету Олешківської міської ради, стало відомо із повідомлення сайту прокуратури Херсонської області. Жінці-посадовцю прокурори інкримінують відповідальність за «корупційною» 364 статтею КК України – зловживання владою або службовим становищем.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

В ході досудового розслідування встановлено, що жінка – посадова особа місцевого самоврядування, – зловживаючи своїм службовим становищем всупереч інтересам служби, з метою отримання неправомірної вигоди для себе та інших посадових осіб виконавчого комітету Олешківської міської ради, вчинила ряд дій, внаслідок чого останнім упродовж травня-жовтня 2017 року надлишково нараховано та виплачено заробітну плату на загальну суму  91 377,65 гривень.

Під час досудового розслідування підозрювану відсторонено від посади та обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

 Дії чиновниці у прокуратурі кваліфіковано за частиною 1 статті 364 КК України, санкція якої передбачає покарання до 3 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте