Депутат Київради «забув» повідомити про появу двох нових квартир – ЗМІ

05 сентября 2018 г., 11:11:35   1461   0

Депутат Київської міської ради Сергій Харчук став власником двох квартир вартістю понад 5 млн гривень, але не подав декларацію про суттєві зміни у майновому стані. Також в уточненій декларації за 2017 рік він згадав, що володіє бізнесом і нерухомістю в Чехії, що не було відображено у попередніх версіях, – інформує проект «Декларації» (Bihus.Info).

Фото - ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Як відзначають журналісти, за інформацією із реєстру речових прав на нерухоме майно, 23 травня 2018 року Сергій Харчук оформив два свідоцтва про право власності на квартири площею 46 і 73 кв. м у елітному житловому комплексі Crystal Park. Ціни від забудовника на однокімнатні квартири у цьому будинку стартують від 39,5 тисяч гривень, а на двокімнатні - від 52. Сукупна вартість цих двох помешкань складає понад 5,6 млн гривень.

Як зазначають у bihus.info, за законом Сергій Харчук протягом 10 днів з моменту набуття нерухомості повинен був подати декларацію про суттєві зміни у майновому стані, але так цього і не зробив.

Також у своїй уточненій декларації за 2017 рік депутат згадав, що є співзасновником чеської компанії «CHARON - corporation s.r.o.». Згідно витягу із реєстру юридичних осіб Чехії, до складу засновників він увійшов у 2005 році, проте дана фірма не фігурувала у його деклараціях за попередні роки. Окрім цього, Сергій Харчук згадав, що з 2013 року є власником 87-метрової квартири у Карлових Варах.

З 2008 року Харчук також значиться серед засновників української ТОВ «Гончар Сервіс», яка спеціалізується на управлінні нерухомим майном за винагороду. Але згадок про цю компанію немає у жодній із декларацій депутата.

В уточненій декларації за 2017 рік Сергій Харчук вказав свої внески до статутних капіталів ТОВ «Рутенія-тур» і ТОВ «СКІ», 2 офіси і 3 квартири у Києві, 5 земельних ділянок і недобудований будинок у Михайлівці-Рубежівці під Києвом площею 321 кв. м. Із транспортних засобів депутат володіє «Mitsubishi Outlander» 2013-го і «Mercedes-Benz Vito» 2005-го років випуску, а на банківських рахунках зберігає 72 тисячі гривень.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте