Високопосадовця апарату Нацполіції затримано під час одержання 2 тисяч доларів хабаря

05 сентября 2018 г., 12:08:39   1473   0

Начальник одного із управлінь центрального апарату Національної поліції України вимагав та одержав від громадянина 2 тисячі доларів США, – відомо із інформації сайту Генпрокуратури. За версією слідчих, ці гроші поліцейський посадовець вимагав за надання відповіді на запит щодо наявності авто у розшуку та встановлення його місця знаходження.  

Фото - ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Посадовця затримали представники Генпрокуратури та СБУ в ході здійснення розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 3 статті 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

«Вказаний посадовець за надання відповіді на офіційний запит щодо наявності транспортного засобу у розшуку та встановлення його місця знаходження, за попередньою змовою з посередником, вимагав та одержав від власника викраденого транспортного засобу неправомірну вигоду у розмірі 2 тисяч доларів США», – йдеться у повідомленні від Генпрокуратури.

Чи брати під варту обвинуваченого на час слідства – це повинен вирішити суд. Так само, як і те, чи відсторонювати підозрюваного від займаної ним посади.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте