Керівнику служби геології та надр повідомили про підозру у хабарі на 3 тисячі доларів

06 сентября 2018 г., 09:39:31   1357   0

За процесуального керівництва прокуратури Київської області повідомлено про підозру виконувачу обов`язків голови Державної служби геології та надр України у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 (одержання неправомірної вигоди особою, яка займає відповідальне становище) КК України, – інформує прес-служба прокуратури.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

У понеділок, 3 вересня, виконувача обов`язків голови Державної служби геології та надр України викрито прокуратурою Київської області спільно зі співробітниками Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчого управління ГУ НП у Київській області на одержанні неправомірної вигоди в сумі 3 000 доларів США, яку посадовець нібито вимагав та одержав від представника суб’єкта господарювання за сприяння в одержанні пакету документів, необхідних для здійснення робіт з видобування торфу.

Підозрюваного було затримано в порядку статті 208 КПК України.

Наразі прокуратурою області до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте