Справу судді із Слов’янська, що нібито вимагав 6 тисяч гривень, передано до суду

06 сентября 2018 г., 15:33:53   1304   0

Цього тижня прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затвердили та скерували до суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо судді Слов’янського міськрайонного суду Донецької області, який обвинувачується у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України, а саме – в одержанні службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду з використанням наданої їй влади та службового становища. Про це інформує САП на своїй сторінці у мережі «Фейсбук».

Фото з сайту УНІАН

За версією прокурорів, на той час заступник голови Слов’янського міськрайонного суду Донецької області запропонував адвокату особи щодо якої був складений протокол про адміністративне правопорушення за керування автомобілем в стані алкогольного сп`яніння уникнути штрафу та позбавлення права керування транспортними засобами його клієнтом.

Свої «послуги» служитель Феміди оцінив у 6 000 гривень. Тепер суддя обвинувачується у вчиненні тяжкого корупційного кримінального правопорушення за яке передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Втім – чи дійсно винен суддя із Слов’янська у вимаганні хабаря, – повинен встановити суд.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте