Директор державного підприємства отримав 5 тисяч гривень сумнівної вигоди за сіно

07 сентября 2018 г., 07:19:35   980   0

На Київщині затримано директора одного із державних підприємств за підозрою в отриманні 5 тисяч гривень в якості хабаря, – стало відомо із повідомлення прес-служби прокуратури Київської області. Назву державного підприємства правоохоронці не уточнюють.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Як деталізують у прокуратурі, посадовець вимагав та одержав неправомірну вигоду від громадянина за сприяння в укладенні договору купівлі-продажу 20 тон сіна.

Відтак керівника Вишгородським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в Київській області та Вишгородського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області затримано в порядку статті 208 КПК України.

Досудове розслідування за частиною 3 статті 368 (одержання неправомірної вигоди особою, яка займає відповідальне становище) КК України триває.

На даний час вирішується питання щодо повідомлення затриманому директору ДП про підозру. Чи дійсно останній брав хабар, чи затримувати його на час слідства та чи відсторонювати від посади – це остаточно повинен вирішити суд.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте