Справу митників, які нібито за хабарі пропускали автівки на єврономерах, передано до суду

10 сентября 2018 г., 07:49:58   1260   0

У прокуратурі Волинської області затверджено і направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, що розслідувалося слідчими обласного Управління Служби безпеки України за фактом одержання неправомірної вигоди заступником начальника одного з митних постів Волинської митниці ДФС та інспектором митної служби, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), – інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Корупційну діяльність службових осіб митниці було викрито у червні 2018 року.

За версією СБУ та прокуратури, митники налагодили на ділянці українсько-білоруського кордону механізм системного одержання неправомірної вигоди від осіб, які переміщують до України автомобілі на так званих єврономерах.

Правоохоронці зафіксували шість епізодів незаконного збагачення посадовців митного органу в розмірі понад 2 тисяч доларів США.

У прокуратурі нагадують, що викриття інспектора та одного з його керівників, з відому якого підлеглі влаштували системні побори у пункті пропуску, здійснено 7 червня під час чергового розподілу одержаної неправомірної вигоди між службовими особами митного поста.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте