Голова сільради розкаявся за 1000 доларів хабаря і отримав штраф

10 сентября 2018 г., 12:23:40   950   0

Голову сільської ради с. Строїнці в Чернівецькій області оштрафували на 25,5 тис. грн за одержання хабаря, – інформує «Судовий репортер» з посиланням на вирок суду від 22 серпня.

Фото - ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

За матеріалами справи, з листопада 2017 по січень 2018 голова сільради запропонував через посередника передати йому хабар за те, щоб він вплинув на депутатів з метою виділення у власність земельної ділянки. Йшлося про 1000 доларів США для голови сільради і 500 для посередника. 31 січня чиновник отримав від посередника свою частку.

В судовому засіданні обвинувачений визнав себе винним в повному обсязі, щиро розкаявся, пояснив, що погодився на пропозицію посередника.

Оскільки чиновник свою вину визнав, то суд обмежився допитом обвинуваченого та дослідженням його анкетних даних, визнавши недоцільним дослідження інших доказів по справі, які ніким не оспорюються. Учасникам процесу роз’яснено, що вони будуть позбавлені права оспорювати ці фактичні обставини справи в апеляційному порядку.

Окрім штрафу у 25,5 тисяч. гривень, суд також конфіскував 3 843 грн і два мобільних телефони, що були вилучені при затриманні. 1 000 доларів повернуто законному власнику.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте