В СБУ впіймали на хабарі інспектора ДСНС

10 сентября 2018 г., 15:19:48   1660   0

Співробітники Служби безпеки України викрили на систематичних хабарях інспектора одного з районних підрозділів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, – інформує прес-центр спецслужби.

З місця події. Фото з сайту СБУ

Правоохоронці встановили, що посадовець вимагав гроші від місцевих підприємців. За одержання неправомірної вигоди посадовець ДСНС обіцяв не вживати заходи щодо виявлених під час перевірки порушень та не створювати штучних перешкод при погодженні документації у сфері пожежної безпеки.

Оперативники спецслужби задокументували факт вимагання від представників двох підприємств 15 тисяч гривень.

Співробітники СБУ затримали інспектора на одній з вулиць районного центру під час отримання всієї суми хабаря та передачі погоджених документів.

Затриманому готується повідомлення про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У рамках розпочатого кримінального провадження за частиною 3 статті 368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) тривають слідчі дії.

Операція з викриття протиправної діяльності посадовця Держслужби з надзвичайних ситуацій проводилась спільно з військовою прокуратурою та Нацполіцією.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте