Навчальним центром університету займеться фірма, до якої мали претензії у госпіталі МВС

10 сентября 2018 г., 16:46:00   1345   0

Тендер на добудову незавершеного будівництва навчально-методичного центру Житомирського державного технологічного університету із трьох учасників виграла Приватна ремонтно-будівельна фірма «Комунальник», – дізнався «Ні корупції» результати аукціону на ресурсі «ProZorro». Виконавець зголосився провести роботи за 28 мільйонів 734 тисячі, що приблизно на 6 мільйонів дешевше від оголошеної очікуваної ціни замовником – Житомирським державним технологічним університетом.

Фото ілюстраційне, взяте з відкритих джерел

Водночас укладено додаткову угоду, згідно з якою у 2018 році сума фінансування об’єкту складає 13 мільйонів 652 тисячі.

ПРБФ «Комунальник», відомо з даних аналітичної системи YouControl, зареєстрована у 1995 році. Того року підприємство отримало держзамовлень на більше 72 мільйонів, а цьогоріч – уже на більше 84 мільйонів. При цьому станом на останній день літа у підприємства було зафіксовано податковий борг.

Із ухвали Господарського суду Житомирської області від 18 грудня 2017 року відомо, що до «Комунальника» мали претензії у Центральному госпіталі МВС щодо недоліків та дефектів ремонтних робіт 3-го поверху будівлі госпіталю, яка розташована у столиці на вул. Бердичівська, 1. Втім до судового розгляду не дійшло, оскільки, як зафіксовано у згаданій ухвалі, сторони підписали мирову угоду.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте