Депутатку Дніпропетровської обласної ради викрито на хабарі у 12 тисяч доларів за землю

11 сентября 2018 г., 09:19:23   1180   0

Депутатку Дніпропетровської обласної ради, яка водночас є засновницею та директором ТОВ, правоохоронці підозрюють в отриманні хабаря на загальну суму 12 тисяч доларів США, – стало відомо із повідомлення відділу зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генпрокуратури України.

З місця події. Фото з сайту Військової прокуратури Південного регіону України

Як стверджують у Військовій прокуратурі Дніпропетровського гарнізону, навесні цього року жінка вже одержала від громадянина першу частину неправомірної вигоди в сумі 6 тисяч доларів США за здійснення впливу на рішення та дії посадових осіб Держгеокадастру у Дніпропетровській області, а саме – отримання розпорядження на розробку проекту землеустрою та в подальшому затвердження даного проекту.

10 вересня під час контрольованої передачі другої частини обумовленої суми хабаря в розмірі 6 тисяч доларів депутатку було викрито представниками прокуратури, поліції та СБУ.

Як зазначає видання «Українська правда» із посиланням на розділ сайту Дніпровської облради, засновницею та директором фірми «Експерт Груп» та депутатом облради є громадянка Юревич Тетяна Анатоліївна.

Наразі військовою прокуратурою вирішується питання про затримання обвинуваченої в порядку статті 208 КПК України, а також повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 369-2 КК України (зловживання впливом). Готується клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте