На Одещині не можуть знайти ремонтника кінотеатру педучилища за 18 мільйонів

11 сентября 2018 г., 11:07:50   845   0

Торги щодо капітального ремонту кінотеатру «Родіна», що належить Балтському педагогічному училищу (Одещина) двічі провалилися, – дізнався «Ні корупції!» із даних майданчика держзакупівель «ProZorro».

Так виглядає приміщення кінотеатру нині. Фото з сайту usionline.com

Аукціон, який мав відбутися 3 серпня, було відмінено через те, що до участі зголосився лише один учасник – ТОВ «Чорноморська реставраційно-будівельна компанія». При стартовій ціні від замовника – Управління обласної ради з майнових відносин – 18 мільйонів 678 тисяч, переможець зголосився довести кінотеатр до ладу на 100 тисяч дешевше.

Участь у повторному аукціоні, що пройшов 3 вересня, взяло вже двоє учасників. Цього разу Чорноморська реставраційно-будівельна компанія заявила, що виконає роботи за 18 мільйонів 485 тисяч, втім дешевшою виявилася пропозиція ТОВ «Релайф», яке оголосило суму на рівні 18 мільйонів 405 тисяч. Пропозицію останнього замовник відхилив через те, що виконавець не надав усіх необхідних документів, що стосуються оренди обладнання для проведення робіт від іншого ТОВ.

Негаразди у документації в Управлінні обласної ради з майнових відносин побачили й щодо Чорноморської реставраційно-будівельної компанії. Відтак її пропозиції також відхилено.

Нині оголошено новий, вже третій конкурс щодо капітального ремонту кінотеатру «Родіна». Пропозиції від потенційних виконавців очікують до 18.00 20 вересня, а аукціон щодо закупівлі повинен пройти наступного дня. Виконавець, як йдеться в оголошенні, повинен капітально відремонтувати будівлю кінотеатру у період з 15 жовтня цього року по 31 грудня наступного року.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте