Підозрюваного у хабарі на 1000 доларів прокурора взято під варту

12 сентября 2018 г., 12:52:53   1502   0

Прокурора Полтавської місцевої прокуратури, якого підозрюють в отриманні хабаря у сумі 1 тисяч доларів США, суд взяв під варту, – інформують у Генпрокуратурі. Однак підозрюваний може вийти на волю, якщо знайде 147 тисяч гривень застави.

Фото - ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Працівника прокурори затримано у суботу, 8 вересня, після отримання неправомірної вигоди у сумі 1 тисяча доларів. За версією сторони обвинувачення, за ці гроші службовець обіцяв громадянину не притягувати його до кримінальної відповідальності.

Тепер прокурора підозрюють у кримінальних корупційних діях за частиною 3 статті 368 ККУ (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище неправомірної вигоди за не вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

На даний час вирішується питання щодо відсторонення від займаної посади вказаного прокурора. Однак це питання, нагадує «Ні корупції!», повинен також вирішити суд окремим рішенням.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте