Заступник військкомату «захотів» 300 доларів

13 сентября 2018 г., 16:08:29   1306   0

Днями затримано заступника військового комісара-начальника мобілізаційного відділення одного з районних військкоматів Маріуполя – його підозрюють у вимаганні та отриманні 300 доларів хабаря, – інформують у Генпрокуратурі.

З місця події. Фото з сайту Генпрокуратури

За версією військової прокуратури Маріупольського гарнізону військової прокуратури об’єднаних сил та Управління захисту економіки поліції, військовослужбовець, діючи умисно, використовуючи своє службове становище, вимагав від громадянина вказані гроші за вирішення питання щодо ухилення від проходження військової служби його родичом.

Одразу після одержання 300 доларів США посадовця затримано. Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, тривають обшуки.

Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

До суду буде скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також про відсторонення заступника військового комісара від займаної посади.

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого управління ГУНП в Донецькій області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Маріупольського гарнізону.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте