Заступник голови Одеської облради не задекларував дві компанії – ЦПК

14 сентября 2018 г., 07:13:27   1481   0

Перший заступник голови Одеської обласної ради від партії «Батьківщина» та помічник Юлії Тимошенко Олег Радковський не вніс до електронної декларації за 2017 рік відомості про володіння акціями двох підприємств, – повідомляє проект Pep.org.ua Центру протидії корупції.

Заступник голови Одеської облради Олег Радковський. Фото з відкритих джерел

Згідно з відомостями Єдиного державного реєстру юридичних осіб, Радковський є кінцевим бенефіціарним власником підприємства ПАТ «Наталка-Маркет».

Згідно з відомостями SMIDA Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку Радковському належать 58,2% акцій у ньому. При цьому статутний капітал компанії складає понад 12 млн грн.

Крім того, помічник лідера «Батьківщини» також не вказав, що йому належать понад 12% акцій підприємства ЗАТ «Агроком».

При чому, наголошують у ЦПК, інформацію про ці два підприємства Радковський не вносив і до декларацій за попередні роки – 2015 та 2016.

Центр протидії корупції звернувся до НАЗК з вимогою провести повну перевірку декларації одеського чиновника, а також із заявою про злочин до НАБУ. На думку активістів, заступник голови одеської облради порушив закон про запобігання корупції.

У разі підтвердження порушень з боку НАЗК, Радковського можуть притягнути до кримінальної відповідальності.

У ЦПК нагадують, що Олег Рудковський є головою Одеської обласної партійної організації «ВО «Батьківщина», членом Політичної Ради політичної партії «ВО «Батьківщина» та помічником Юлій Тимошенко на громадських засадах.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте