Справа радника голови РДА на 130 тисяч хабаря: суд відмовляє у клопотаннях слідчих, у підозрюваного – нічний арешт вдома

18 сентября 2018 г., 12:28:31   1517   0

У липні працівники Служби безпеки України разом з поліцією та прокуратурою затримали радника із земельних питань голови Новоодеської райдержадміністрації Миколаївської області. Той, за версією правоохоронців, вимагав від підприємця 130 тисяч гривень за видачу дозволу на проведення земляних робіт та неперешкоджання його комерційній діяльності. Обвинувачений нібито зажадав, щоб 130 тисяч були переведені через банк як внесок одній із громадських організацій.

З місця затримання підозрюваного радника голови РДА. Фото з сайту СБУ

Як довідався «Ні корупції!» із Єдиного державного реєстру судових справ, сьогодні щодо підозрюваного обрано до кінця вересня нічний домашній арешт, а слідчий суддя  – заступник голови Центрального районного суду Миколаєва – періодично відмовляє у клопотаннях слідчого поліції.

Як відомо з ухвали Апеляційного суду Миколаївської області, підозрюваному до 30 вересня як запобіжний захід призначено домашній арешт, але залишати житло заборонено лише із 20.00 до 07.00.

13 серпня слідчий суддя Центрального районного суду Миколаєва Володимир Алєйніков відмовив слідчому поліції в арешті домоволодіння підозрюваного. Того ж дня суддя не задовольнив також клопотання поліції про арешт двох земельних ділянок обвинуваченого радника голови РДА.

22 серпня суддя Алєйніков відмовив слідчому поліції у проведенні комп’ютерно-технічної експертизи. І того ж дня суддя-слідчий не задовольнив клопотання про проведення криміналістичної експертизи з метою встановлення відповідності банкнот вилучених під час обшуку підозрюваного, аналогічний банкнотам, що знаходяться в офіційному обігу України. Останні дві ухвали оскарженню не підлягають.

Розслідування поліції наразі триває, підозрюваному, відомо із згаданих постанов судів, поліцейські інкримінують обвинувачення за «корупційною» статтею 369-2 Кримінального кодексу – зловживання впливом.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте