Справу викладачки, яка нібито вимагала 2 600 грн від своїх студентів, передано суду

18 сентября 2018 г., 14:19:33   1134   0

У Міжгірському відділі Хустської місцевої прокуратури затвердили та скерували до суду обвинувальний акт стосовно викладачки Міжгірського медичного коледжу у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 368 КК України (отримання неправомірної вигоди службовою особою), – рапортують у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

У прокуратурі наполягають, що викладачка медичного коледжу райцентру не виставляла студентам підсумкові оцінки зі свого предмету та вимагала від них гроші, погрожуючи непереведенням на наступний навчальний курс. В подальшому, знаходячись в аудиторії  медичного коледжу, підозрювана одержала від студентки частину попередньо обумовленої неправомірної вигоди у розмірі 2 600 грн.

 Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні здійснювали  слідчі Міжгірського ВП Хустського ВП ГУНП України в Закарпатській області за процесуальним керівництвом Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури.

Якщо прокурори у суді доведуть вину підозрюваної викладачки, їй може бути призначено позбавленням волі від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна. Чи дійсно викладачка вимагала та брала хабар – це повинен визначити суд.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте