У Національної академії ДПС України зафіксовано хабар на 58 тисяч гривень

19 сентября 2018 г., 08:47:16   1125   0

Цього тижня, 18 вересня, слідчим відділом військової прокуратури Західного регіону України за матеріалами та спільно з Департаментом захисту економіки Нацполіції України за участю Департаменту внутрішньої безпеки Держприкордонслужби України задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди заступником начальника відділу – начальником відділення продовольчого відділу тилового забезпечення Національної академії ДПС України ім. Богдана Хмельницького, – розповідає прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Кошти у розмірі 58 150 грн призначалися за сприяння та укладення договорів на поставку продуктів харчування для потреб Академії.

Документи, що підтверджують поставку зазначеної продукції, вилучено під час проведення обшуків у службових кабінетах навчального закладу. Першочергові слідчі (розшукові) дії тривають.

Крім того, за результатами проведених заходів у кримінальному провадженні правопорушнику повідомлено про підозру за частиною 3 статті 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Вирішуються питання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від виконання посадових обов`язків.

Також досліджується питання причетності інших посадових осіб ДПС України до вчинення вказаного злочину.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте