У фігурантів корупційної схеми митниці виявлено незадекларовані картини та монети

20 сентября 2018 г., 16:51:55   931   0

Під час обшуків у керівника управління Одеської митниці правоохоронці виявили цілу колекцію картин та монет, а також кошти. Так, у квартирі посадовця та на горищі над нею вилучили близько 1 тис монет різних номіналів та металів, що датуються ХVII-XX століттями, майже 70 картин, ікони, а також 63 тис дол США та 50 тис грн, – ділиться інформацією Генпрокуратура на своєму сайті.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Наразі у рамках розслідування за статте 366-1 КК України за фактом декларування недостовірної інформації перевіряються дані щодо можливого ухилення від подання відомостей про придбання вказаних цінностей.

У прокуратурі нагадують, що цього тижня, 18 вересня слідчі прокуратури спільно зі співробітниками Головного управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби та Управління Служби безпеки в Одеській області та під час одержання хабаря викрили посадовців митниці.

Керівник одного з управлінь Одеської митниці разом із підлеглим головним державним інспектором нібито вимагали та отримали від представника приватного підприємства 3 тисячі доларів США неправомірної вигоди.

За ці неправомірні кошти митники обіцяли вирішити питання про відкриття та експлуатацію митного складу тимчасового зберігання площею понад 350 м кв, що розташований в одному з районів Одещини. Посадовці затримані під час вчинення злочину.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте