Чиновник КМДА, що вимагав 64 тисячі гривень за посаду директора гімназії, відбувся штрафом

21 сентября 2018 г., 14:21:12   923   0

Вироком Дарницького районного суду міста Києва від 17 вересня засуджено голову конкурсної комісії з відбору кандидатур на заміщення вакантних посад керівників навчальних закладів комунальної власності територіальної громади міста Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 368 КК України, – інформує сайт Генпрокуратури.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Як відзначають у прес-службі прокуратури Автономної Республіки Крим, громадянина України засуджено до максимальної міри покарання, що передбачена санкцією даної статті, а саме – до штрафу розміром 1 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. «Ні корупції!» додає, що 1 500 мінімумів, це, приблизно, – 17 тисяч гривень.

У прокуратурі нагадують, що засуджений, будучи головою комісії, створеної Департаментом освіти і науки, молоді та спорту КМДА, для обрання керівників дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів комунальної власності територіальної громади міста Києва отримав неправомірну вигоду в сумі 64 500 гривень від претендента на заміщення вакантної посади директора однієї з гімназій міста Києва.

 Зокрема, неправомірну вигоду він отримав за підписання протоколу засідання конкурсної комісії у якому будуть міститися відомості про достатню кількість балів, необхідних для подальшої рекомендації останнього на призначення керівником гімназії.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте