У САП підготували подання на нардепа Мосійчука – ЗМІ

22 сентября 2018 г., 08:45:54   744   0

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький передав Генеральній прокуратурі подання про зняття депутатської недоторканності з народного депутата України від «Радикальної партії Олега Ляшка» Ігоря Мосійчука, – інформує «Українська правда» із посиланням на власні джерела у прокуратурі.

Нардеп Ігор Мосійчук. Фото з відкритих джерел

За даними співрозмовника, Холодницький передав до ГПУ подання на депутата «Радикальної партії» минулого тижня – і в Генпрокуратурі вивчають документ.

Суті підозр джерело не розкрило.

Холодницький відмовився коментувати УП цю інформацію: «Я нічого не коментую».

Згодом речниця генпрокурора підтвердила, що ГПУ отримала подання від САП на нардепа Мосійчука.

А Мосійчук у кулуарах Верховної Ради прокоментував: «Я не знаю, правда ця інформація чи не правда. Я нікуди не дівався».

«Якщо це подання зроблене 17 вересня, то воно зроблене з особливим цинізмом, бо це той день, у який мене незаконно арештовували в парламенті. І хочу нагадати тим, хто робив це подання, що я став чорним лебедем Віктора Шокіна. Хай готуються», – заявив він.

Мосійчук сказав, що до нього не зверталися: «Мене не допитували в жодному провадженні, жодних пояснень я не давав. Якщо це і правда, то це не налазить на голову. Навіть пояснень ні в мене, ні в моїх рідних ніхто не брав».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте