У Дніпровському районі столиці «зникла» потреба в шкільних партах

23 сентября 2018 г., 11:13:14   1433   0

Влітку управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації оголосили тендер на закупівлю комплектів парт та стільців, за яке готові були викласти 2 мільйони бюджетних гривень. Цього тижня, 20 вересня, торги були скасовані, – довідався «Ні корупції!» із даних спеціалізованого веб-сайту «ProZorro».

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Пропозиції від учасників приймалися до 23 серпня. А 18 серпня фізична особа-підприємець Федьков Олексій зареєстрував розлогу скаргу на закупівлю, де вказав на наявність дискримінаційних умов тендерної документації. На думку ФОПа Федькова, дискримінаційними є і технічні параметри, і підтвердження від виробника товару. В підсумку ФОП Федьков попросив зобов’язати Замовника, себто –  управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, – усунути вимоги, що призводять до дискримінації учасників та внести відповідні зміни до тендерної документації. Як наслідок заява-скарга була задоволена 22 серпня.

Але 20 вересня замовник повністю відмінив торги, вказавши офіційно – у зв’язку з відсутністю подальшої потреби в закупівлі товарів.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте