Суд займеться справою «соціальної» реклами Луценка

24 сентября 2018 г., 06:49:02   1606   0

У понеділок, 24 вересня, о 10.20 Окружний адмінсуд Києва розгляне по суті позов Центру протидії корупції щодо так званої «реклами Генпрокурора». Під час засідання суд має дослідити «рекламу Луценка» та інші докази у справі, – інформує на своєму сайті Центр протидії корупції

Генпрокурор Луценко. Фото з відкритих джерел

Центр протидії корупції подав адміністративний позов до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про визнання протиправними дій щодо визнання соціальною рекламою відеороликів «Виконуємо закон. Встановлюємо справедливість».

Як пояснюють у ЦПК, надання рекламі статусу «соціальної» дозволило ставити її в ефіри телеканалів та радіостанцій безкоштовно.

Згідно з позовом активістів, реклама має швидше ознаки політичної, а не соціальної. Надавши їй статус соціальної, Нацрада з питань телерадіомовлення порушила закон Закон України “Про рекламу”.

Треті особи у справі— Генеральна прокуратура та громадська організація “Українська антикорупційна асоціація”.

1 червня відбулось підготовче засідання у справі. Суд відмовив Нацраді з питань телерадіомовлення у закритті провадження, а також зобов’язав Нацраду надати докази здійснення перевірки достовірності інформації використаної у рекламі.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте