Для лікарні Кременчука придбають апарат досліджень серця за мільйон 780 тисяч гривень

24 сентября 2018 г., 14:07:01   1491   0

Комунальне некомерційне медичне підприємство «Лікарня інтенсивного лікування «Кременчуцька» купить універсальну кольорову ультразвукову діагностичну систему з повністю цифровою програмованою архітектурою, з можливостями роботи з високою частотою кадрів для проведення ультразвукових досліджень серця, судин і внутрішніх органів дорослих і дітей з високою діагностичною точністю за 1 мільйон 780 тисяч гривень, – стало відомо «Ні корупції!» з інформації сайту «ProZorro».

Фото ілюстраційне, взяте з відкритих джерел

На старті очікувана ціна була на рівні 2 мільйонів 30 тисяч гривень. Один учасник – приватне підприємство «Анкон» запропонував товар за мільйон 850 тисяч, інший – ТОВ «Протек Солюшнз Україна» – мільйон 780 тисяч. В підсумку перемогу здобув останній. Товар повинен бути поставлений до лікарні Кременчука у період із 17 вересня до 31 грудня.

Коріння фірми-переможця, можливо довідатися із даних системи YouControl, веде до Швейцарії. Цього року «Протек Солюшнз Україна» поставило обладнання до різних лікувальних установ країна на загальну суму більше 220 мільйонів гривень. У базі YouControl звертається увага, що фірма зареєстрована в житловому будинку.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте