Депутат Сартанської селищної ради не повідомив НАЗК про покупку автомобіля і отримав справу

25 сентября 2018 г., 08:12:11   1320   0

В Управлінні захисту економіки в Донецькій області Національної поліції виявили, що один із депутатів Сартанської селищної ради не повідомив у своїй декларації до Національного агентства з питань запобігання корупції про придбання автомобіля марки «RAVON R2» 2017 року випуску, вартість якого, згідно з договором купівлі-продажу, складає 214 тисяч гривень.

Фото ілюстраційне, взяте з відкритих джерел

Про деталі справи «Ні корупції!» дізнався із постанови Іллічівського районного суду Маріуполя від 07 серпня, якою, в підсумку, депутата визнано винним у адміністративному правопорушенні та оштрафовано на 1 700 гривень.

Депутат намагався довести суду, що не визнає своєї провини, оскільки не знав про необхідність подавати повідомлення про купівлю автівки, а у щорічній декларації про 2017 рік інфо про покупку автомобіля зазначена. Втім ці аргументи, в підсумку, не переконали суддю Дмитра Кузнецова.

Згідно з ухвалою, депутат, крім згаданого вище штрафу, сплатить ще і 352 гривні судового збору. Постанова судді Дмитра Кузнецова могла бути оскарження протягом 10 днів з моменту її винесення, однак депутат цього не зробив.

Відтак 17 серпня рішення Іллічівського районного суду щодо депутата Сартанської селищної  ради набрало законної сили.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте