У ЦПК програли суд: «рекламу Луценка» визнали соціальною

25 сентября 2018 г., 13:51:48   1201   0

Активісти програли суд щодо законності демонстрації рекламних роликів про діяльність генерального прокурора Юрія Луценка, – інформує «Українська правда». Як повідомляє Центр протидії корупції, Окружний адмінсуд у понеділок, 24 вересня, відмовив організації у задоволені позову.

Ілюстрація із відкритих джерел

«Суд визнав сумнозвісну «рекламу Луценка» соціальною. Суддя Каракашьян вирішив, що статистику, наведену в ролику, перевірити неможливо», – зазначають активісти.

Водночас, вони стверджують, що отримали «офіційні дані, які в рази розходяться з озвученим на роликах з Луценком».

«Ми це так просто не залишимо. Будемо подавати апеляцію», – заявили в ЦПК.

Пояснюючи відсутність політичної реклами у «рекламі», суддя Сергій Каракашьян сказав, що «пан Луценко не відокремлюється від своєї посади», і ролики працюють «і на користь йому, і на шкоду».

Раніше Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження стосовно законності демонстрації на радіо і телебаченні роликів.

Повідомлялося, що ЦПК  поскаржився на Національну раду з питань телебачення і радіомовлення за те, що вона надала статус соціальної рекламі «Виконуємо закон. Встановлюємо справедливість», де хвалять Луценка, і таким чином дозволила транслювати її безкоштовно.

Третьою особою у справі став генеральний прокурор Юрій Луценко та громадська організація «Українська антикорупційна асоціація».

Як повідомлялося, у ЗМІ з`явилась публікація, що Генпрокурор Юрій Луценко використовує своє відомство для самореклами на радіо і телебаченні.

Після цього у Генеральній прокуратурі заявили, що не мають відношення до виготовлення, замовлення та розповсюдження рекламних роликів щодо роботи відомства і не знають, хто їх замовляв.

Пізніше громадська організація «Українська антикорупційна асоціація» заявила, що є ініціатором створення відео- та аудіороликів присвячених діяльності Генеральної прокуратури.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте