Прокурора підозрюють у вимаганні  5 000 доларів за «перекваліфікацію» справи

26 сентября 2018 г., 09:47:59   798   0

Одного із працівників Черкаської місцевої прокуратури підозрюють у вимаганні від підозрюваного у кримінальній справі 5 тисяч доларів, – довідався «Ні корупції!» із ухвали Соснівського районного суду Черкас від 16 червня.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Як можна дізнатися із матеріалів справи, прокурор через посередника вимагав гроші. Натомість обіцяв підозрюваному перекваліфікувати його дії на «менш тяжку» статтю Кримінального кодексу України, укласти угоду про визнання винуватості та, як наслідок, відбути умовний термін ув’язнення, а не реальне перебування у місці позбавлення волі.

Після того, як підозрюваного у суді першої інстанції визнали винним та, в підсумку, призначили умовне покарання, прокурор через посередника нагадав про необхідність сплатити усю суму, в іншому випадку погрожував, як представник прокуратури, оскаржити рішення суду першої інстанції і вимагати більш суворішого покарання.

У червні посередник від прокурора отримав від умовно засудженого 4 500 тисяч доларів, оскільки ще 500 було передано раніше як аванс.

Сьогодні справу щодо хабарництва прокурора Черкаської місцевої прокуратури розслідує слідчий обласного Управління СБУ під процесуальним керівництвом Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте