Голову сільради викрито під час отримання 5 тисяч гривень можливого хабаря

26 сентября 2018 г., 13:07:56   1404   0

Співробітники прокуратури Донецької області спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в області та Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях викрито на отриманні неправомірної вигоди голову Шаховської сільської ради Добропільського району, – розповідає сайт Генпрокуратури.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

У ході досудового розслідування встановлено, що у грудні 2017 року до голови села звернувся підприємець із пропозицією укласти з сільською радою договір щодо поставки світильників на суму 138 тис грн. На це, як твердять правоохоронці, голова сільради, використовуючи службове становище та діючи всупереч інтересам служби, повідомив про можливість укладення такого договору за умови передачі особисто йому грошових коштів у розмірі 5 тис грн.

Цього тижня, 25 вересня, під час отримання хабаря голову сільради викрито правоохоронцями. На даний час за місцем його роботи тривають обшуки.

Вирішується питання щодо затримання чоловіка в порядку статті 208 КПК України та повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Досудове розслідування триває.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте