СБУ викрила на привласненні державних коштів керівництво «Укравтодору»

26 сентября 2018 г., 17:22:18   858   0

У межах розпочатого кримінального провадження співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю спільно з Головним слідчим управлінням СБУ викрили на привласненні державних коштів посадовців Державного агентства автомобільних доріг, – інформує прес-центр спецслужби.

Фото ілюстраційне, взяте із відкритих джерел

Досудове розслідування перевіряє факт протиправного сприяння одним із керівників агентства підконтрольному приватному підприємству для забезпечення перемоги під час публічних закупівель з розробки проектної документації.

Оперативники спецслужби задокументували, що внаслідок «допомоги» чиновника комерсанти протягом 2017-2018 років перемогли на відкритих торгах з публічних закупівель із розробки проектної документації на загальну суму понад тридцять мільйонів гривень. Встановлено, що посадовець перед призначенням на керівну посаду «Укравтодору» входив до топ-менеджменту цього приватного підприємства.

Тривають слідчі дії у кримінальному провадженні розпочатому за частину 5 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте