Викрито на хабарі у 1 500 та 1 800 євро високопосадовця Головного сервісного центру МВС

27 сентября 2018 г., 10:52:17   775   0

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ спільно з Генеральною прокуратурою викрили на систематичних хабарях одного з керівників Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ, – розповідає прес-центр СБУ.

З місця події. Фото з сайту СБУ

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав гроші від приватних підприємців, які займаються технічним переобладнанням автомобілів. За одержання неправомірної вигоди обвинувачений нібито обіцяв безперешкодну видачу бланків свідоцтв про погодження конструкцій транспортних засобів, зокрема для встановлення газобалонного устаткування. Гроші передавали через посередника.

Правоохоронці затримали посадовця у службовому кабінеті під час передачі посередником чергової частини хабаря у розмірі 1 500 євро. Раніше співробітники СБУ задокументували факт незаконного одержання фігурантами справи 1 800 євро.

Затриманим повідомлено про підозру в скоєнні злочину за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте