Справа Насірова: електронний браслет знято

29 сентября 2018 г., 12:12:06   1582   0

Цього тижня, 28 вересня, у Шевченківському районному суді міста Києва відбулося судове засідання по суті з розгляду обвинувального акта у кримінальному провадженні за обвинуваченням екс-голови ДФС України, а також керівника Департаменту ДФС України, – інформує Спеціалізована антикорупційна прокуратура на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» у дописі від 28 вересня.

Екс-глава ДФС Роман Насіров. Фото із відкритих джерел

Стороною обвинувачення у судовому засіданні були подані клопотання про продовження строку дії обов’язків, покладених на обвинувачених.

За результатами розгляду клопотань, судом задоволено в повному обсязі клопотання сторони обвинувачення, подане стосовно обвинуваченого Новікова В.К., та частково задоволено аналогічне клопотання, подане стосовно обвинуваченого Насірова Р.М. Судом скасовано обов’язок носити електронний засіб контролю, покладений до цього часу на Насірова Р.М.

У САП наголошують, що за фактом неналежного здійснення контролю за виконанням обов’язку щодо носіння електронного засобу контролю Насіровим Р.М. Національною поліцією України на підставі листа САП ГПУ розпочато службову перевірку, висновок якої на даний час не надходив.

«На жаль, сьогоднішнє рішення суду, нівелює зусилля прокурорів, спрямовані на встановлення фактичних обставин припинення належної роботи пристрою, застосованого до Насірова Р.М., та осіб, відповідальних за фіксацію таких подій та реагування на них», – констатують у САП.

Наступне судове засідання по справі Насірова призначено на 23 жовтня.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте